Het verhaal

Een echt horloge straalt luxe, elegantie en ingetogen verfijning uit. Vaak wordt er dan gedacht aan merken zoals Rolex of Omega. Zoals bekent liggen de prijzen van deze horlogemerken aan de hoge kant en  zijn ze niet voor iedereen betaalbaar. Lloyd Watches biedt hiervoor dan ook de oplossing.

Lloyd Watches biedt hoogwaardige kwalitatieve horloges aan voor een betaalbare prijs. Al onze horloge zijn automatisch, hebben een chromalight display en zijn 5 ATM water dicht.  Door de luxe en elegante uitstraling val jij direct op.

Kortom: Ben jij opzoek naar een exclusief horloge van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder!

Lloyd Watches, het horloge voor jou!

Missie

Lloyd Watches wilt een kwalitatief goed horloge op de markt brengen tegen een betaalbare prijs.

Het horloge moet dezelfde uitstraling hebben als de materialen waarvan het gemaakt is, kwaliteit! De doelgroep waar wij onze focus op leggen is dan ook niet in een notendop te omschrijven, Lloyd Watches is namelijk voor iedereen die ergens voor staat.

Van de (jonge) ondernemer tot aan de CEO, van horloge fanaat tot iemand die een kwalitatief mooi horloge wilt, van (prof) voetballer tot aan operazanger en nog veel meer. Lloyd Watches is het horlogemerk dat jij als sieraad om je pols wilt hebben, waarom?! Omdat jij gaat voor kwaliteit! Het aanschaffen van een Lloyd Watch is dan ook een verwennerij voor jezelf, niet omdat het moet maar omdat jij het waard bent! Kortom: Lloyd Watches is een kwalitatief goed horloge dat de perfecte combinatie weer geeft tussen formeel en informeel. Het is een meesterwerk om jouw pols!

Visie

Lloyd Watches is een jonge onderneming die er naar streeft om kwalitatieve horloges op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. Lloyd Watches moet een fashion icoon en symbool worden voor hard werkende mensen die ergens voor (willen) staan in deze wereld. Tevens streven wij naar een zo efficiënt, duurzame en kwalitatief mogelijke productie.

Met oog op kwaliteit, precisie en duurzaamheid wilt Lloyd Watches in de loop van de jaren een toonaangevend voorbeeld zijn voor de maatschappij en horloge industrie. Deze visie zal misschien jaren duren, maar net als onze doelgroep willen wij ergens voor staan, een horloge merk dat kwaliteit en betaalbaarheid combineert met een duurzame voetprint. Lloyd Watches zal binnen vijf à tien jaar zodanig ontwikkeld zijn dat er horloges te kust en te keur beschikbaar zullen zijn voor een ieder die streeft naar meer.